Småsugen på heterosexuellt samlag?

Här bjuder jag friskt på ett fredagsekivokt konstverk. Varsågoda.
Igår lovade jag att berätta vad ”småsugen” betyder och det tänker jag göra nu. Som jag skrev så har jag alltid varit av den meningen att antingen så är man sugen eller så är man det inte, men så hjälpte en (numera både gift och mammaledig) kollega mig att komma på andra tankar.
Efter en lång arbetsdag packade hon ihop för att gå hem. Hon rättade till de trendiga grova bågarna och jag frågade: ”Så… blir det nå’ knulla när du kommer hem?”
Hon svarade: ”Nja. Jag vet inte hur sugen jag är just nu. Hmm. Kanske lite småsugen ändå!”
”Men vad betyder det? Antingen så är du väl kåt eller så är du okåt?”
”Nej, du förstår… när man är småsugen så skulle man inte tacka nej till att sätta på sin man men man skulle däremot aldrig ta första steget. Man skulle inte inbjuda till sex, så att säga.”
”Aha. Ja, du har nog en poäng där. Nåväl. Jag kan känna att det heterosexuella samlaget ligger i luften så jag hoppas du får en god åktur. Väl mött på måndag!”
Så var det med det.
Visst älskar ni mina kollegor? Visst börjar ni förstå varför jag jobbar kvar år efter år efter år fastän arbetet i sig är oerhört ostimulerande och inte det minsta utvecklande? Jag blir stimulerad av kollegorna och de hjälper mig att utvecklas till en bättre, roligare människa.

11 reaktioner till “Småsugen på heterosexuellt samlag?”

  1. Ja men det klart det är så, man skulle inte ha något emot det men blir heller inte besviken om inget händer. Lite passivt och trist tillstånd som jag är i lite för ofta. Ni verkar ha det skoj på jobbet, här har vi just pratat cykelhjälm en hel kafferast, vet inte om det berikade mitt liv nåt vidare…

    1. ”Älskling, jag blir inte besviken om vi inte har sex ikväll”.
      😀
      Ja, vi har kul. Inga cykelhjälmar här! (Vi bär dock sådana när vi trampar till jobbet.)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.