Smärta aj aj

Idag är det fredag för mig – efter sju dagars arbete är jag äntligen ledig i några dagar. Dessvärre är jag trött som få idag. Lade mig vid 23 men vaknade vid 01 av en hemsk smärta i.. jag vet inte vad. I en tandrot kanske. Eller i tandköttet. Hursomhelst två centimeter åt vänster från vänstra näsvingen (fult ord). Trycker jag där gör det så ont att det svartnar för ögonen. Kanske en inflammation igen, eller kanske samma inflammation som plågade mig för ett par, tre månader sedan (den har hängt kvar och bubblat upp lite då och då).
Jag klev upp och tog en Voltaren. Efter ett tag tog jag en till. Och senare två Treo. Till slut släppte smärtan en aning och jag somnade. Blir det inte bättre går jag inte till värdelösa Folktandvården som bara verkar vilja suga åt sig mina slantar utan att göra nytta (har bloggat om detta tidigare). Istället testar jag Citydental som passande nog hade en stor annons i dagens Metro. Är det någon som varit hos dem?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *