Sluta messa upp mitt huvud

Y saknar mig.
Han SMS:ade just från gymmet. Han lyssnar på de svenska schlagers jag gav honom och nu saknar han mig.
Jag vill inte att han ska säga så eftersom jag inte saknar honom längre.
Faktiskt. Det tog sju månader men häromdagen insåg jag att jag inte saknade honom längre. Jag kollade inte ens hans Facebook-sida fastän jag såg att han var inloggad och i färd med att ladda upp nya bilder. Bara en sån sak!
Nej, nu ska han inte komma här och messa upp mitt huvud igen för jag orkar inte vara sorgsen en enda dag till.
Jo, jag svarade på hans SMS men jag kommenterade inte hans saknad.
Han svarade: Minshalle tilde. Japp, ur Shirley Clamps Min kärlek. ”Min kärlek till dig” alltså.
Ja, han älskar mig hårt och det är ju härligt, men han måste inte säga det till mig.
Ty jag tyar inte mer!

6 reaktioner till “Sluta messa upp mitt huvud”

  1. Det är nästan magiskt. De hör alltid av sig när man börjar glömma dem på rikt. Som om de har ett sjätte sinne. Helt meningslöst, om du frågar mig. Totalt slös på tid. Kontentan blir att det inte går ”att ge igen” förrän man helt slutat bry sig och då är det ju ingen mening så att säga. Livet, suck. Inte för nybörjare.

  2. Oj, oj akta hjärtat ditt. Beatrix har helt rätt där. Genomgått/genomgår lite samma sak med H. Håller med dig. När man själv gått vidare behöver man inte en repris på den där smärtan.

Kommentarer är stängda.