Förberedd i fina underbyxor

God afton.
Jag är strax på väg! Ska på middag hos en snygg, smart, sexig kvinna. Jag lovar att de flesta heteromän och homokvinnor skulle vilja byta plats med mig… Ni skulle bara veta.
Hursomhelst. Det gäller att vara förberedd och i min ålder har man inte råd att vara kinkig – därför har jag dragit på mig finsmåbyxorna. Ni ser dem nedan.

”Ja ja, nu har han gått för långt. Han är fanatisk.” Jag hör er, men oroa er ej. Det är humor och det är kul och det finns en story bakom! Dessa herrunderbyxor köpte jag ”på skoj” i Tel Aviv när jag var där första gången och när jag och Y (mer om honom i förra inlägget) skulle ”klä av oss för varandra” första gången visste jag att jag skulle vara rädd och nervös så jag hade på mig dessa; för att liva upp stämningen lite. Skoja till det. Och det lyckades jag med. Vi skrattade gott och sexlivet blev fantastiskt.
Dagen därpå handlade han svenska kalsipper i Skrapan på Söder. Hihihi vilka minnen. Det var en fin tid. Kärleken är stor. Ja, störst till och med.
Hej då.

2 reaktioner till “Förberedd i fina underbyxor”

Kommentarer är stängda.