Skivrecension: Kim Wilde – Come Out And Play

Kim Wilde - Come Out and Play

Åttiotalspuman Kim Wilde släppte just sitt elfte album Come Out and Play – det första sedan Never Say Never (2006) – som innehöll nya inspelningar av gamla låtar + ett gäng (riktigt bra) nya.
Den här gången låter det mycket mer gamla Kim Wilde om det hela; upptempo, energiskt och lite… ungdomligt. Här och där finns dock några spår som låter en smula mognare – eller åtminstone lite mer som de (då) nya låtarna som fanns med på Never Say Never.
Till skillnad från de svårflirtade recensenterna så gillar jag det jag hör!
Mina dyrbara betyg syns nedan.
(Albumet hittar du här.)


Länkar: DN Exp Skå GP BT Cor DT KB UNT

5 reaktioner till “Skivrecension: Kim Wilde – Come Out And Play”

  1. Jag och en arbetskamrat lyssnar på mycket tillsammans och vi både är ense om att detta är riktigt bra av Kim Wilde. Det är retro och 80-tal men ändå så låter det så väldigt fräscht… det är bra och man vill liksom höra mer. Så har det inte varit med Wilde tidigare och jag har följt henne sedan 80-talet. Jag tror att detta kan bli ett nytt genombrott för henne.. jag hoppas det i alla fall… för det är riktigt bra detta!

  2. varför har Jessica bara 2 stjärnor på bilden? den ska fan minst ha 4 tycker jag. älskar den.
    jag älskar dock hela albumet. har alltid älskat kim wilde.

Kommentarer är stängda.