Sitä sun tätä

Nu har undertecknad tagit en tantig siesta efter jobbet. Hundvakten är på väg. Ser på gamla MF på DVD. Å, ljuvliga Alexandra med Sound of Music 1987. Och Lasse Holm var ju riktigt attraktiv i början av åttiotalet!
Jag kan – nu när hösten äntligen väntar bakom krönet – konstatera att sommarens helveteshetta fått mig att duscha sönder min ack så känsliga hud. Trots mitt ihärdiga smörjande är jag torr som en limpa bröd med bäst före-datum i januari. Det spänner och det kliar och det driver mig till vansinne.
Skulle eventuellt ha jobbat extra på ett tryckeriställe häromdagen men tackade nej. Tack och lov för det. De hade tydligen tryckt porrfilmsomslag (som jag fick se idag). Hade det ens varit några fräscha babes men nej – unga, unga ohåriga saker. Hade inte velat stirra in i deras tomma ansikten en hel afton.