Shalom Israel

Dra på trissor.
Sätt er ner ska ni få höra (min vän MM:s favorituttryck)!
SMS-pratade med herr Israel och det visade sig att jag missuppfattat en liten, liten detalj. Han ska ju bo på ett hotell nära mitt hem och jag trodde han skulle checka in där redan ikväll. Men nej. Han ska bo hos mig de tre första nätterna (dvs tills hans väninna* anländer till Sthlm och de båda checkar in på nämnda hotell). Så ni kan ju gissa vem som utnyttjade lunchen till att panikhandla mat att bjuda på. Och vem som rusade hem för att dammsuga och plocka lite bland prylarna…
Det känns väldigt spännande nu. Har inte riktigt kunnat ta in det hela ännu då turerna varit många och han avbokade sin förra tripp. Men nu sätter han sig strax på planet från Finland (han har väl förmodligen en nordisk skönhet i varje nordisk stad…) (ehem).
Det enda som stör mig – förutom att jag inte hunnit städa – är att mina käftsmärtor blivit värre. Eller snarare kommer de oftare nu och varken Alvedon eller Ipren hjälper. Det gör liksom ont i hela vänstra halvan av huvudet. När jag för två år sedan trodde jag hade en hjärntumör låg smärtan på 10 (på en tioskala). Käftsmärtan ligger på en stark åtta. Blir det inte bättre snart måste jag ringa tandläkaren och be om knark. Kanske hotar jag med att hoppa från balkongen om de är snåla (de behöver ju inte veta att jag bor på 1 tr).
*Ej hans fru, som min kollega antydde idag. Han må vara a so called closet case men någon fru har han då inte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *