Sånt jag gör

Ibland, inte särskilt ofta eftersom jag är en vän av matlådor, köper jag frukost på väg till jobbet. Det “jobbiga” är att handlarna fortfarande envisas med att trycka in kadaverdelar i de flesta mackorna och dessvärre syns det inte alltid eftersom de helt enkelt gömmer köttslamsorna under ost och tomat och gurka.
En som är glad över detta är Sebbe. Jag sparar skinkbitarna och tar med mig dem hem. Visst är Sebbe lite bortskämd med godsaker men just kött köper jag mycket sällan hem.
Det är sånt jag gör…
Nu något helt annat. Big time drama.
Igår kväll när jag skulle lägga mig upptäckte jag att min iPod (Blackie, ni vet) hade raderat all musik. Jag fick panik så klart. När jag kopplade in den i datorn började den synkronisera och när den, efter vad som kändes som en evighet, var färdig sa den att det var system failure och att jag borde formatera om den. Så det gjorde jag. Och sedan började den återigen hämta mina filer ur datorn men då gick jag till sängs. Tack och lov fungerade den som vanligt i morse. “Jobbigt” dock: nu måste jag rippa en massa plattor igen eftersom jag inte har all min musik i datorn. Den skulle bli full på ett kick ju.