Rytm

Idag kommer darling D till mig men darling Kissen får jag inte träffa på några dagar. Dygnsrytmen är helt uppfuckad insåg jag på allvar när jag vid niotiden i morse låg och läste och sedan sa godnatt och släckte. Måste ta hand om mitt arma hushåll nu.
Först ang. gästboksinlägget: Ja, jag gillar klara färger (också) och blinkande saker (också) och jag tror inte att man måste sluta göra det eller bete sig på ett visst sätt vid en viss ålder. Favoritfärg: ljuslila. Jag har underbara ljuslila gardiner som jag tvingade mig till av mina föräldrar och mor min fick sy om dem så de passar i mina vardagsrumsfönster. Jag har en underbar lila lampa också, köpt på Bea i Svedmyra (rekommenderas). Vidare har jag tre ljusblå väggar och en ljuslila fondvägg. Mycket elegant. Tidigare hade jag en diskokula i hallen, men nu har jag en stor klotrund lampa istället. Men vänta bara, ett hem är inte ett hem utan en diskokula i taket.
*Telefon* Varför kan jag inte bara avfärda alla dessa telefonintervjumänniskor omedelbums? Jag är så mesig, “det är lite mycket just nu”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *