Rätt man på rätt plats

Det är mycket stress och press just nu.

Jag drunknar i html-koder och annat jobbrelaterat och jag har haft (spännings-?) huvudvärk i en vecka men inget känns motigt.
Ni vet.
Gårdagskvällen tillbringade jag och Sebbe hos Prag och det var underbart. Jag mådde bättre än på många, många år.
Ibland när man dejtar någon så känner man att man är på fel plats. Man ligger sömnlös och hör världen utanför och vet att man borde vara någon annanstans. Mycket jobbigt. Man reser sig upp och går.
Ibland (väldigt sällan) är det tvärtom – man vet att man är exakt där man bör vara. Av alla ställen i hela världen.
Jag testar mig själv: skulle jag hellre sitta tillsammans med Madonna i hennes kök och diskutera hennes skilsmässa eller skulle jag hellre sitta i denna förortssoffa tillsammans med XX? När jag helt ärligt kan säga att jag utan tvekan skulle välja soffan så vet jag att jag har hamnat rätt. En underbar känsla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *