Privat: Singelshopping

God afton.
Så här ser jag ut när jag storhandlar. 2 127,50 kronor står det på kvittot och jag kan avslöja att Det Lyckliga Bögparet som var med mig spenderade endast 400 kronor mer. Det är dyrt att vara singel, förstår ni. Vi borde få en massa förmåner och sänkt skatt. Tänk på att vi jobbar sjudagarsveckor och drar in en massa cash till statskassan – pengar som går till barnomsorg och VAB:ande och annat sånt där parigt.
Inte får vi ligga heller, nej, vi måste betala för all fysisk kontakt vi får. (Vissa går till prostituerade – jag går till intim-doktorn och låtsas att jag KAN ha könssjukdomar.)

Ah, förresten. När en av de där två lyckliga köpte fyrverkerier vid utgången (vilket jag naturligtvis förbannade) så passade jag på att stormflirta med en het jugge (?) som stod i närheten. Mums.

2 reaktioner till “Privat: Singelshopping”

 1. Singelförmåner, ja varför inte. Ni kunde ju få liggkort också kanske. Men vad händer om man plötsligt inte är singel, vem ska hålla koll på det så rabatterna blir rätt? Fast iofs kunde man ju få ett kort som gäller så länge man inte bor ihop med nån annan. Särbos har ju dubbla kostnader.
  Förresten är det sällan jag handlar för mer än 1500 kr när jag storhandlar. Och jag handlar ju till två vuxna, ett barn, en tonåring, 4 katter och en hund. Konstigt! Men jag kanske handlar oftare istället.
  Oj, vad jag skriver mycket. Kanske för att jag inte kunnat kommentera på så länge.
  Puss på dig och fint nyår och grattis på födelsedagen och ett fantastiskt 2011 till dig vännen!

  1. Gott att du kommenterar.
   Du har som vanligt en massa poänger. Du borde bli president!
   Tack och gott nytt till dig och din stora, härliga familj! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *