Privat: Nya glajor och nya gaddar

Ni vet ju hur sällan jag storsmilar offentligt.

Säg gärna hej till mina nya tänder och ännu nyare glasögon.
Aj aj, sicken lång men effektiv runda jag drog på stan. Ja ni förstår: jag gillar ju inte att ränna runt på byn i allmänhet och jag ogillar väldigt starkt att ’shoppa’. Därför planerar jag allting till punkt och pricka – idag började jag på Drottninggatan och arbetade mig fram längs gator och gränder tills jag kom till slutdestinationen på Regeringsgatan.
Jag vill prisa min nya fantastiska tandhygienist Nasrat som gjorde ett strålande jobb. Dessutom var hon glad och käck och besvarade ordentligt mina många frågor. (Ja, Nasrat är slöjbärande muslim – hon visar tack och lov sitt vackra ansikte – och jag förstår ju att ni tror att jag ogillar muslimer bara för att jag inte är crazy about Islam, men så är det inte. Ni är bara fördomsfulla och trånga i huvudet, era as.)
Vidare vill jag tacka optiker-Theo. Aj aj, en sån läcker-smäcker mulattpuma. Frågan är bara om du flirtade eller inte. Skönt var det i alla fall när du smekte mina tinningar.
Avslutningsvis vill jag tacka Prada för de eleganta bågarna. Oj oj, så stiliga de är.
Hemma och lunchar. Snart ut och iväg igen…

7 reaktioner till “Privat: Nya glajor och nya gaddar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *