Papijack?

Som ni vet så är Sebbe en Papillon på pappret men jag (eller snarare människor vi mötte, jag hade ju faktiskt aldrig tidigare träffat en Papillon) insåg snart att han hade någonting annat i sig.
För det första så har han hängande öron och då är han ju en Phalene snarare än en Papillon men han är både lite större (de ”ska” väga 4,5 kg – Sebbe väger 7 kg) och har längre nos än en renrasig (hatar ordet RAS lika mycket när det gäller djur som när det handlar om människor – otroligt vulgärt) Phalene.
En gång var det nån som sa att Sebbe förmodligen har lite Jack Russell i sig och häromdagen kom jag över bilder på hundar som kallas Papijack – de är alltså blandningar av Papillon och Jack Russell och när jag tittar på bilderna så.. ja, kanske. Kanske är Sebbe en Papijack.
Nu spelar det ju ingen roll vad han ”är”. Jag är bara nyfiken.
papillon
Papillon
phalene
Phalene
jack russell
Jack Russell
papijack
Papijack
papijack
Papijack
papijack
Papijack
sebbe valp
Sebbe som valp
sebbe baby
Sebbe som valp
sebbe 2009
Sebbe som vuxen grabb

14 reaktioner till “Papijack?”

  1. Om du har tur får du kanske se en Jack Russell på nära håll i aktivitet snart. Då kan du få lite till att jämföra med. 🙂

  2. Jag tror att det är lite bulldog i honom… Du får ta honom till en ”hundpratare” så får de ta reda på vad hans mamma egentligen sysslade med… );

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *