Oslo: sista inlägget


På baren/klubben Elsker.

1. På väg ”hem”. 2. Dagen efter. Tillbaks till min nya, hälsosammare livsstil.

Jag öppnade en butik: Kiman Woman. Ja, eg. skulle den heta Kimman, men norrmän stavar ju lite som de vill.

På väg till tåget. Kameror överallt.

Apropå att de stavar lite som de vill…

Så är O det nya NY? Nej, det vill jag inte påstå. O är inte ens det nya H:fors, men likt Helsingfors är Oslo förmodligen en riktigt härlig sommarstad! Ska jag åka tillbaka? Ja! Under sommarhalvåret. Rekommenderar jag staden? Ja, Oslo passar mycket bra som weekendresemål.

Vanja Vehnäjauho har en fråga: Jag är en tjej på 25 och jag älskar att shoppa. Vad finns att handla i Oslo? Berätta!
Vanja! Som du ser på bilden ovan så köpte jag följande: en sån där hängande torkställning för trosor och strumpor, diskborste, hårschampo, nagelborstar (trepack – räcker livet ut), tigerbalsam, kökssvamp, 3 eleganta ljus… jag har tappat ordet… som man har ljus i. Sebbe fick norska karameller (populära).
Ja, det är sådant här man ”shoppar” när man är i min ålder och position.

Slutrapporterat från Oslo.
De tidigare inläggen i serien finns här (öppnas i nytt fönster):
Oslo: Operan, hundkärlek och random city shots
Oslo: minnesmonument + lustigheter
Oslo: pervers park
Oslo: uteliv
Oslo: ankomst och restaurangbesök
Oslo-Stockholm
Knulla ni
En lørdag i Oslo
Inga hoppande, skrikande glin
HEI OSLO
Läs även andra bloggares åsikter om ,

2 reaktioner till “Oslo: sista inlägget”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *