”Jag vill ligga med en avatar”

Äntligen Freaky Friday! Äntligen får vi ta ut svängarna lite.
Lesbianen överraskar vidare.
Hon berättar att hon vill ”ligga med en avatar”. Nu har jag inte sett filmen, men som jag förstår det så har hon härmed gått från människa till något slags monster. Eller? Sak samma i och för sig.
Vi talade igår om hur Madonna och Jesus (det känns väldigt okristligt att skriva dessa rader) har sex med varandra. Jag hävdade med bestämdhet brinnande i rösten att Madonna förmodligen är lite lätt undergiven i halmen. Ja, Jesus dominerar henne nog rejält (om de nu fortfarande är ett par).
Lesbianen åkte hem men snart kom ett SMS. Hon undrade hur det skulle se ut om Madonna och Malena Ernman (som hon är väldigt kåt på) fick till det. Jag var inte sen att svara: ”Madonna spankar och binder Malena. Dock får Malena knulla Madonna med en strapon då och då. Madonna sitter förresten ofta på Malenas ansikte och väser ’eat that pussy. Dig in there, bitch. Let my juices flow over that wrinkly face!'”
Lesbianen ”tackade för den bilden” och lade till: ”Madonna is a Malafucker”.
Ja, jag älskar mina vänner och kollegor. Inga pryda tråkmånsar här inte.
Vad talar du och dina kollegor om?

2 reaktioner till “”Jag vill ligga med en avatar””

  1. De är inga monster Avatarerna, de är långa, blå människoliknande varelser som lever i symbios med naturen och är väldigt sympatiska.
    Min kollega och jag talar emellanåt om sex och droger och sånt. Fast sällan så där flamsigt överdrivet och trevligt som det kan bli med vissa av mina kompisar.

Kommentarer är stängda.