Och så kom vintern på allvar

Ni kan ju gissa vem som är lycklig. Ja, Sebbe skuttar runt som en tok i snön. Själv muttrar jag om att jag längtade efter snö och kyla hela hösten och så kom den när jag såg fram emot våren. Blommorna hade ju redan börjat blomma och fåglarna sjöng sommarsånger!
Ordning!
Jag sov till halv ett idag – underbart var det – och jag drömde två underhållande drömmar: Den ena innehöll allt jag vill ha. Den andra var absurd men verklig. Vaknade av ljudet av ett SMS. En inbjudan till fest. Det blir dock hemmakväll för mig ikväll igen. Kanske kan jag drömma vidare på mina drömmar.
Jag har inga planer för dagen och det känns både bra och mindre bra. Känner mig lätt onyttig onödig. Inte bra. Och kaffet är slut så jag försöker komma igång med hjälp av te. Det funkar inte.
kim milrell ligger i snön