Lördag? Påskafton?

Detta har varit en ovanligt tråkig dag. Trist! Torr! Jag har haft så tråkigt att jag till och med haft socker i mitt te! Det ni. Jag har också, trots att jag sovit ut, varit på dåligt humör och när jag är det märker Sebbe det direkt och blir extra krävande (eller så är det bara något jag inbillar mig). Då kräver han min uppmärksamhet hela tiden och jag vill bara dra något gammalt över mig. Nu sover han i alla fall och han är mycket söt där han ligger med sin långa nos på den röda finkudden på golvet.
Det är dessutom så kallt i min lägenhet att jag huttrar fastän jag har yllesockor och stickad tröja på mig. Snart åker halsduken fram.
Gårdagskvällen var inte mycket roligare den. Jag gick igenom inspelade dvd:s och gamla vhs-band och skrev ner vad som finns på dem. Idag har jag raderat dubbletter i iTunes och gjort nya spellistor.
Nu ska jag spela lite pop och dricka ännu mer te – det kanske gör mig gladare.
Morgondagen blir nog bättre. Sebbe och jag ska bort på alternativ påskmiddag och bacardi: god mat i magen, lite sprit i kroppen och trevligt sällskap gör ju underverk!