Mysterier i telefonboken

När jag byter mobiltelefon och/eller abonnemang sitter jag och kopierar namn och nummer manuellt. Det har jag nu pysslat med i några dagar och jag måste erkänna att jag har ett gäng människor i telefonboken som jag inte har en aning om vilka de är.

Vissa kom jag på efter tungt forskande på nätet, i bloggen och på andra ställen.
Vi har bland andra:
Ali – Efter många om och men kom jag på att jag mötte honom i en nattklubbskö i våras. Jag skulle gå hem, han skulle klubba. Hittade till och med en bild på honom på nätet. Mumma. Jag var inte särskilt berusad den kvällen.
A***** Läkare – Jag har för mig att vi skulle dejta men det rann ut i sanden. Kanske.
A Tysken – Vi tog en fika en gång. Det var nog två år sedan. Jag har inte fikat sedan dess, varken med honom eller någon annan.
B***s – Ja just det ja. Den amerikanske, judiske mannen som jag skulle dejta. Vi hann inte riktigt, men kanske i framtiden.
Blond Jag Ej Minns Namnet På – HAHAHA. Jag kom just på vem han är! Israelen som flyttade till Tyskland. Minns ej hans namn men jag vet nu vem han är.
Christopher – Jag har ingen aning.
Libanesen – Ja. Vad hette han nu då?
Jimmy – Folkpartisten? Eller?
Michael i England – What the fuck?
Det är lite skönt att rensa mellan varven. Har man inte hörts sedan man bytte mobil senast så kan man nog säga att det är över.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.