Marijas okända kusin satt i receptionen och så blev jag kär i läkaren Fredrik

Idag gick det minsann bra att ringa och boka tid på vårdcentralen. Klockan 08:00 sharp ringde jag och jag fick tillåtelse att besöka mottagningen som känns väldigt öststat. Den känns temporär. Som ett fältsjukhus. Men det ska jag inte jiddra om nu. Istället vill jag säga att i receptionen jobbar en brud som är mycket lik eurovisionvinnaren Marija Serifovic. Jag är ganska övertygad om att de dessutom har samma typ av love interests.

Sedan blev jag kär i en läkare vid namn Fredrik. Jag var tyvärr inte hans patient men han stirrade och log och jag kände hur jag blev röd i ansiktet. Tänk vad en fling piggar upp!
Ja, jag fick slutligen ett recept på en kortisonliknande nässpray som ska vara bra för min bihåla. Vet fortfarande inte om det är exakt en bihåleinflammation jag har (vågade ju inte fråga så utförligt heller) men “en svullnad” hursomhelst. Inte bakterier.
Så nu har jag just tagit min första “puff”. Det står verkligen “puff” på instruktionerna från apoteket. Hahaha.