Människor

Stötte ihop med många minnesvärda människor idag. Först en man med en pudel som såg ut som en afrotjej med rosettprydda tofsar (hunden alltså…). Sedan en hemsk, snorkig kärring (jag ogillar snorkiga kärringar skarpt). Vidare en trevlig man som hade en papillon som var åtta månader äldre än Sebbe. På hemvägen två rultiga flator som gick han i hand + en mycket trevlig kille (kanske lite flirtig) med en stor svart hund.
Och så fick jag ett fint mail; “jag tycker om att du är en sådan varm, godhjärtad människa”. Sånt är alltid trevligt att höra.
Ska se något jag spelade in från TV igår. Sedan sova igen. Ciao.
Den här långa dagen blev längre än väntat. Satt på jobbet och fräste högt för mig själv; “kan inte den här dagen vara slut snart!?” och när arbetsdagen väl var slut så tänkte jag vara lite smart och fixa alla ärenden innan hemfärd. Lämnade Sebbe på kontoret, gjorde vad jag skulle på stan och sedan bar det av hemåt. Klev av tuben ett par stationer innan vi var ända framme för att slå ännu en fluga i samma smäll. När vi väl stod utanför ytterdörren – båda trötta och griniga – upptäckte jag att nycklarna var kvar på jobbet. Så; den tunga matkassen hängde jag på dörrhandtaget och tog tuben tillbaka till city. Nu är vi i alla fall hemma och Sebbe har somnat på stolen bredvid mig. Själv dricker jag te. Ja; te, inte the.