Måndagen börjar bra, men fy farao vad jag har ont i högernäven

Gåva.

Det är gott att komma till jobbet på måndag morgon och hitta trevlig gåva från Favoritflatan.
Puss på henne.
Det som inte är bra är att jag har fruktansvärt ont i högernäven; handleden är svullen och bultar som tusan. Antar att jag jobbade lite för mycket i helgen (och då menar jag ”arbetade framför datorn” och inget perverst, som ni förmodligen tror). Det bultar och bankar och nej, jag är (tack och lov) inte 20 längre.
Jag hade stora problem när jag skulle klä på mig i morse och jag kunde knappt låsa ytterdörren.
Nåväl. Idag ska farbror försöka jobba med vänster hand. Det vill säga superlångsamt och taffligt.

2 reaktioner till “Måndagen börjar bra, men fy farao vad jag har ont i högernäven”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *