Madonnas studioalbum, rankade från 14 till 1: #4

Fantastiska Confessions On a Dance Floor ligger fyra på min livsviktiga lista. Men hur kan detta mästerverk ”bara” ligga fyra, kanske du undrar? Jo, därför att det finns tre ännu finare mästerverk!
Jag lyssnar sällan på COADF numera, men när jag gör det så spelar jag ”Get Together”, ”Future Lovers”, ”Isaac” samt ”Like It Or Not”. Min musiksmak går i cykler och jag måste verkligen vara på humör för sån här elektronisk pop. (Ibland kräver jag rejält med ”riktiga” instrument, så att säga.)

Superhitten ”Hung Up” lyssnar jag aldrig på numera. Däremot spelar jag den briljanta SDP Extended Dub med jämna mellanrum. Även ”Fighting Spirit”, från deluxe-utgåvan, är en av mina favoriter från denna era.

Confessions Tour är definitivt min favoritturné. De gamla hitsen har gjorts om för att passa denna fantastiska Confessions-era.

Bästa låt: ”Like It Or Not” (Kolla in denna fantastiska liveversion!)
Sämsta låt: ”I Love New York”