Maceri Macera

Mac OS X Update

Fatta så klantigt.
Den senaste veckan har jag haft lite problem med Macen där hemma. Papperskorgen går inte att tömma (jag har stormgooglat och testat en massa olika varianter och jo, den går till slut att tömma, men inte så där normalt och simpelt) och Safari kraschar stup i kvarten.
Igår kväll bestämde jag mig för att avinstallera webbläsaren och ladda ner programmet på nytt, men datorn informerade mig om att senaste versionen av Safari kräver en uppdaterad version av Mac OS X. Jaha, tänkte jag, och plockade fram de papper och prylar jag fick när jag köpte datorn.
När jag tog en noggrann titt på den medföljande skivan med operativsystemet så insåg jag plötsligt att jag inte hade installerat den senaste versionen av Snow Leopard, utan jag hade helt enkelt kört på den versionen som fanns förinstallerad på Macen när jag köpte den.
Aj, aj, aj, så klantigt.
Jag uppgraderade bums och när det väl var klappat och klart en timme senare så ringde sovklockan, så nu ser jag fram emot att komma hem och ta mig en titt på hur allt ser ut.
Spännande.
Angående papperskorgsproblemet så (fatta vilken slump) nämns dilemmat i det senaste numret av det fantastiska magasinet MacWorld som jag fann på hallgolvet igår! Ska lusläsa och hoppas på det bästa.
Min Mac- och PC-historia finns här.
Läs även andra bloggares åsikter om ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *