Lördagstankar

– Jag är trött idag. Det gör ont i kroppen. Den värsta känslan i mannaminne är när man är så trött att man vill kräkas + att det sticks så där obehagligt i ögonen.
Sebbe var så trött och gosig i morse att jag bara ville stanna hemma från jobbet och mysa hela dagen. Han ville inte kliva upp utan skuttade hela tiden upp i sängen och kröp ner under mitt täcke och lade sig ihoprullad som en kanelbulle tätt intill mig.
– Jag skrev för ett tag sedan att jag blev erbjuden ett webbjobb och nu har jag en månad på mig att snickra ihop en fräsch hemsida.
Onico – det nikotinfria “snuset” (det får ju egentligen inte kallas snus) är mumma.
– Mitt hår är nästan två centimeter långt, dvs det ser ut som något slags rakt halvafro just nu. Jag ogillar min råttfärgade hårfärg så starkt, så starkt! Ska försöka hålla mig ifrån färgtuberna och det, mina vänner, är en kamp!
– Jag har blivit hårt uppvaktad och utbjuden av en man de senaste veckorna men jag har inte haft någon lust att träffa honom. 1) Han verkar slampig (man vill ju känna sig extra special superutvald) 2) Jag skulle känna mig otrogen mot herr Israel (lite galet va).
– Jag har återfunnit glädjen i att skriva löjliga, simpla dikter. Jag älskar vardagen beskriven i diktform.
– Igår fick jag för första gången post i mitt nya namn (från skatteverket).
– Här är ett par skrämmande exempel på pass- samt ID-bilder. Det var verkligen dags att skaffa nya handlingar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *