Life with my sister Madonna

Madonnas bror – han som alltid stått henne närmast, både privat och professionellt – valde till slut att sälja sin historia. Som Maddefan vill man så klart läsa boken och jag fick nog ut ungefär vad jag förväntat mig. Eftersmaken är en aning bitter, måste jag erkänna.
Är Madonna en sådan häxa?
Är hon så snål?
Är Guy Ritchie en sådan homofob?
Det lär vi aldrig få veta och naturligtvis har myntet två sidor. Intressant ändå att läsa en bok som varken endast vill fälla eller fria. Helt klart älskar Christopher Ciccone sin syster och jag måste medge att jag aldrig hade försått hur mycket han arbetade med henne; som påkläderska, med utformningen av hennes turnéer och inte minst som inredare av hennes många hem.
Boken får hela KKKKK av den enkla anledningen att den inte gjorde mig besviken (även om jag nog känner mig en smula besviken på Madonna).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *