Lågt blodsocker leder till oväntade utbrott

Bitcha inte med mig när jag har lågt blodsocker.
Det är dagens tips från mig till dig.
Jag läser dagens Metro och damerna gnäller ”buhu, han tog mig på stussen och får nu betala 10 000 kr i skadestånd ty det handlar om sexuellt ofredande”.
Förstår ni inte att det är så här neandertalarmännen uppvaktar er? De vet inte bättre. De vet inget annat. Det är inget att hetsa upp sig över.
Tro det eller ej, men hade jag cashat in 10 000 spänn varje gång någon tafsat på mig så hade jag kunnat säga upp mig från mitt jobb.
Sedan ser vi tanterna klämma herrarna både här och där men då är det minsann ingen som gnäller. Fan säger jag. Jävla pissiga morgonhumör.
TAFSA PÅ! Inte undra på att vi lever i universums singeltätaste stad. Snart kommer ingen ens våga snacka med nån annan av rädsla för att bli anmäld för någon typ av ”ofredande”.
Vad kommer härnäst? Blickar? Stirrar du mig i skrevet så ÅKER DU DIT. Hör du det?! Jävla kukfluktare.
I morse när jag satt på tuben så klev det på en pimpinett ung kvinna. Hon slog sig ner snett mittemot mig och hon sparkade mig på smalbenet med sina horiga klackskor. Jag vet, och alla andra vet, att det var min mandom hon var ute efter. Jag funderar på att lyfta luren och anmäla henne för sexuella trakasserier. Hon sa inte ens förlåt.
Usch vad jag är på dåligt humör idag. Hej då.

En kommentar till “Lågt blodsocker leder till oväntade utbrott”

Kommentarer är stängda.