Samantha Fox förtjänar mer cred!

Ja, så är det. Om vi tittar på 80-talets ”våp”, ”bimbos”, ”pattbrudar” eller vad de nu kan kallas så noterar vi snabbt att de höll/håller mycket högre musikalisk klass än dagens ”popbrudar”.
Samantha Fox har en riktigt bärande röst och hon har inga problem att dra av de högre tonerna. All cred till henne. Att hon dessutom tröttnade på karlar och sedan många år tillbaka lever med en kvinna gör det hela ännu roligare.
Att se Samantha riva av Dusty Springfields You Don’t Have To Say You Love Me är en ren fröjd. Se och lyssna och njut.
Okej, det här inlägget fick sin början av en konversation med en hunk. Vi hade båda Sam på väggarna när vi var tonårsgrabbar. Varför vet vi inte riktigt. Jag vet bara att jag alltid har varit och alltid kommer att vara svag för ”pattbrudar”. De är bespottade och de ses som patetiska men rätt vad det är så får de sin revansch. Lovely. Dessutom älskar jag Samanthas senaste fullängdare Angel With An Attitude – fantastisk musik med både tunga gitarrer och elecrovibes. Lyssna på Spotify. Favoriterna heter Threw Our Love Away och I Give Myself To You.
Kärleken till pattisarna har smittat av sig – Sebbe älskar dem.

9 reaktioner till “Samantha Fox förtjänar mer cred!”

  1. Har du hört och framförallt sett ”Hurt me, hurt me but the pants stay on” med Foxen? Ojojoj, vilken svängig bit. Love the early 90´s!

    1. Vi människor måste dela med oss av de få saker som är värda att uppmärksamma här i världen. 🙂

  2. Och det är du en av det bästa att göra… ja jag vet det dryper av smicker men när det är sant då gödslar jag som sjuttsingen…

Kommentarer är stängda.