Köp och sälj

D-Link DI-514

Idag ska jag gå och hämta ut en beställning på Mycom som ser ut så här:
1 st D-Link DI-514 11Mbps 802.11b Router/Firewall 4-port.
Det är sådant jag inte förstår mig så mycket på, men jag har ju D, tack och lov.
Den ska iaf göra så att jag kan vara uppkopplad när jag sitter med laptopen i köket.
Varan som jag beställde igår är restnoterad men den finns på Siba.
Förresten så har jag lagt ut min iPOD 6GB till försäljning. Jag ska rensa ut bland mina skivor också. De sex CD-hyllorna är fulla (och det finns mer i skåp och lådor) och just den sorten jag har säljs inte längre. Så ut med dubbletter och skivor jag köpt när jag inte varit vid mina sinnens fulla bruk (händer ibland). Nu ska jag göra mig färdig för jobbet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *