Kom vi inte överens om att ni skulle städa efter er?

När ni (i närmare två månader) plågade mig med era patetiska nyårssmällare – kom vi inte överens om att ni skulle städa efter er? Drygt tre månader senare ligger ert skräp kvar och – som sagt – ni har mage att gnälla över lite hundskit.
Ni ska veta så jävla mycket hut.
Nej, jag vet att två fel inte blir ett rätt, men tänk till lite nu. Lite frisk och fin hundavföring under sulan får er att skriva insändare efter insändare men ni skiter (hehe) fullständigt i alla gifter som vår stackars jord tvingas suga i sig.
(För övrigt är det idioterna som ej kopplar sina hundar som inte plockar upp efter dem – de har ju inte koll på var och när de uträttar sina behov.)
När vi ändå är inne på ämnet så kan jag berätta en lustig sak som hände igår. Sebbe skulle just gå på muggen då han noterade att en katt satt på andra sidan staketet. Nåväl, nöden har ingen lag, tänkte Sebbe och vände arslet mot katten som följde hunden min med intensiv blick. När Sebbe gjort vad han skulle så vände han sig om och skällde aggressivt och det hela var så komiskt, så komiskt. Okej, det lät inte så kul nu när jag skrev det, men tro mig: igår, live, var det fantastiskt underhållande.

9 reaktioner till “Kom vi inte överens om att ni skulle städa efter er?”

 1. Dessutom har jag sett att liknande aktiviteter hos min hund har stoppat upp all annan aktivitet för att så fortsätta direkt efter uträttat behov. Haha. Det ÄR roligt.

  1. Vid närmare eftertanke så gör ju människan likadant…
   Tack för att du håller de norska ställningarna.

 2. Här skrivs det också insändare om hundskit. Idag skrev någon att de borde införa dubbel hundskatt i Strängnäs eftersom det är så äckliga hundskitar där. Ha ha!
  Jag tycker det är värre med alla glasbitar som ligger överallt.

 3. Bravo! *applåder*
  Fast hundskiten i Vasastan gör mig aggressiv måste jag erkänna. Det verkar ta evigheter innan asfaltsjorden suger i sig skiten dessutom. Vi har haft hunddiarré på vår fasad sen i måndags. Urk. Jag är öht rätt emot kroppsvätskor – djuriska och mänskliga.

  1. Tack för applåderna. Jag är inte FÖR hundskit, men jag är för att packet ska ha lite perspektiv på saker och ting (jag vet att du förstår hur jag tänker här, underbara kvinna).

 4. Har tyvärr märkt samma sak… cyklade idag till mamma. I närheten där hon bor fanss det massor av raketskräp från nyåret… tyvärr 🙁

Kommentarer är stängda.