Kim Milrell.se tar Mellanösterns pärla med storm

Jag älskar listor och statistik (och jag skrattar mitt vackraste skratt när jag kollar vad herrskapet googlat på för att hitta hit). I morse kunde jag (återigen) konstatera att Kim Milrell.se är en hit i det heliga landet – ja, hetare än någonsin! Ding dong sa det, och så tog Israel klivet förbi både Norge och Finland på landslistan över besökare. Inte illa. Denna interna och mycket spännande tävling har alltid NO eller FIN på silverplatsen, men nu är det nya tider. För övrigt ligger USA alltid på topp 5 eftersom de googlar så förbannat på mina Madonnabilder.

Fy fasiken vad jag ser fram emot semester och min tredje resa. Ni anar inte.

2 reaktioner till “Kim Milrell.se tar Mellanösterns pärla med storm”

  1. Jag trodde det var du som var Mellanösterns pärla, men det blir du om inte annat efter ditt nästa besök.

Kommentarer är stängda.