Koffein och skogsrundor

Sporty.

Hej.
Efter en välbehövlig sovmorgon (ända till 06:11!) och lite tunnelbanedrama sitter jag på kontoret och suger i mig kaffe. Kroppen njuter; såväl fysiskt som psykiskt.
Det urvidriga morgonhumöret vänder i takt med att drogen vispar runt i kroppen; aaah.
Igår kväll gav jag och Sebbe oss ut på joggingrunda i Nackareservatet (se karta här). Okej, jogging och jogging – det är ju inte det lättaste att springa när man har en nosig hund med sig, men jag gör mitt bästa och ibland joggar jag framåt och vänder sedan tillbaka till Sebbe som står och njuter av dofterna i någon buske.
På kvällarna är det lite spooky ute i skogen, och eftersom vi lever i ett samhälle fullt av huliganer så håller jag hårt i min överfallsspray (kan snart lämna den hemma, i och med att musklerna sväller som tusan tack vare mina hundratusentals besök på gymmet).
Ja ja, nu ska jag hämta mer kaffe; är fortfarande en smula irritabel.
Lite spooky är det ju.

Avslutningsvis: Dagens outfit. Jag vet att ni vill veta.

6 reaktioner till “Koffein och skogsrundor”

    1. Det händer att män med Mellanösternutseende blänger, och en gång fick jag en hatisk blick då en gosse såg min Magen David, men utöver det har det varit lugnt.
      ”Jag har på mig vad fan jag vill”, tänker jag.

  1. go boy! hmm, om du inte tycker att det är för läskigt så kommer jag och min tjej till sverige över jul, vore kul att ta en öl och snacka lite skit om du har tid:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *