Käyrä nousemaan


Gårdagen var en mycket bra dag, både professionellt och privat.
Först och främst var jag på utvecklingssamtal och som ni ser av min karriärkurva ovan har den efter lång, lång tid vänt och går nu mer eller mindre spikrakt uppåt.
Ingen är gladare än jag.
På hemmafronten kom Tysken över på smal middag. Tyvärr var Tyska Eva kvar i villan på landet men Sebbe hade trevligt ändå.
Tysken är en väldigt rolig man. Jag försökte förklara skillnaden mellan “brygga” och “kaj” och Tyskens nästa fråga var så klart om det finns något som heter “kajbrygga” – han är ju så frågvis och förmodligen är det delvis därför han talar så bra svenska efter bara ett drygt år i landet (minns “bmdubbelv“ och inte minst “össnö“.).
Det blev mat och vin på balkongen och Sebbe fick en massa uppmärksamhet.
Innan jag gick till sängs såg jag en snutt av ett sånt där amerikanskt Animal Rescue-program på Animal Planet och det borde jag inte ha gjort. Jag blev så ledsen, så ledsen då jag såg ett inslag om en hund som blivit lämnad (utan mat och vatten) då ägarna flyttade (!). Fatta vilka vidriga människor det finns i denna värld. VIDRIGA!
Apropå mina lysande framtidsutsikter ser mitt liv nu ut som följer. Jag har:
* Karriär
* Hem
* Hälsa
* Hund
* Bra familj
* Goda vänner
Som vanligt är det kärlekslivet som lyser med sin frånvaro.
*Käyrä nousemaan betyder ungefär “låt kurvan stiga” och kommer från en ekivok låt med den numera bortgångna sångerskan Kikka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *