Jari

Nu ska jag berätta om gårdagens händelser. Det började med att jag kände för att gå ut och DANSA, bara tokdansa. (Vem behöver gymkort när det finns dansgolv?) Det visade sig att ingen ville följa med så jag tog på mig mina danskläder (nåja) och åkte till det bästa gaystället på fredagar: Club Connection. Där är det alltid någon man känner. Plus underbar personal och fantastiska DJ:s. Och mycket riktigt träffade jag några bekanta + att Linda Havre kom dit en timme innan de stängde. På ett dansgolv kan man släppa alla sina bekymmer och dansa sig fri. “Dancing is the ultimate expression of joy”. Bara på ett gayställe kan hela det fullpackade dansgolvet hela texten till Madonnas kommande singel (i detta fall underbara “Sorry” som de börjat köra på radio nu, den släpps i februari och Pet Shop Boys gör dansmixar av den). Club Connections härliga DJ:s spelar en bra blandning av dunka-dunka, listpop och schlager. Sedan fick jag syn på ingen mindre än Jari Sillanpää, Finlands starkast lysande stjärna (och med i Eurovision 2004 med “Takes 2 To Tango”). Har sett honom förr och han är nog glad över att kunna röra sig anonymt i Stockholm eftersom det säkerligen inte är så lätt för honom att göra det i Helsingfors. Såg honom + hans, antar jag, pojkvän i somras på Pride. De ser glada och kära ut. Sånt gillar vi. Jag gick fram och frågade artigt om han kunde tänkas fotograferas med mig (”du är typ min mammas idol”). Det gjorde han så gärna.
Det kändes som att alla var ute igår. Både gamla ex, gamla hångel och gamla idioter. Som han som ibland går runt med ett radband. Han är så oattraktiv. Han försökte, mer eller mindre, våldta mig en gång för många år sedan. Han lyckades dock inte. Han har säkert en muslimsk fru hemma som sitter och väntar medan han ränner ute och försöker få sig lite sex med unga pojkar samtidigt som han fördömer homosexualitet. Usch, jag avskyr sådana människor.
Sedan, svettig efter allt dansande, satte jag mig i en taxi och åkte hem. Nu ska jag raka av mig håret eftersom jag fortfarande inte bestämt mig för vad jag ska ha för frisyr och jag ser ut som en risig buske just nu.
Så det blir ingen frisyr alls.
Ikväll ska jag träffa Linda Havre för att kolla in ett ställe som hon planerar att ha sin 30-årsfest på. Sedan ska jag träffa mitt ex R och hans pojkvän på min favoritkrog Torget. Ska även träffa min vän PG. Och kanske går vi till Club Connection ikväll också.
Tidernas bästa danslåt: Madonna “Into The Groove”. Ingen slår den! Hennes allra första singel, “Everybody”, är god tvåa.