Jag vet hur det känns

Nu ska jag vara lite icke-pk igen.
När jag och Sebbe var ute och motionerade så mötte vi två smällfeta unga brudar. Den ena av dem höll en cigarett i den ena handen och en pizzakartong i den andra.
Jag tänkte: vad gör du med dig själv? Varför hatar du dig själv så hårt?
Mådde lite illa av det hela. Själv får jag fruktansvärd ångest när jag går runt med en pizza. Ännu värre är det med en påse chips eller dylikt. En gång när jag var nere hos libanesen och köpte mellochirre så bad jag om en plastpåse och jag fick en. Genomskinlig! Fy så hemskt det var att promenera hem med den i näven.
Alla såg. Alla tänkte: rultan ska gå hem och tröstäta. Vilken tur att det är måndag i morgon; nystart och hälsosamt leverne. Som vanligt.

Finalvecka! Samtliga inlägg bär mellorubrik!

4 reaktioner till “Jag vet hur det känns”

  1. Mmm. Du har lite rätt där. Jag brukar också tänka lite ”men vad gör du med dig själv”? När jag får se någon uppenbart inte i behov av att tröstäta mer. Sen får jag lite dåligt samvete för att jag moraliserar över någon vilt främmande människas kaloriintag… Som om det angick mig liksom…

Kommentarer är stängda.