Jag trodde jag skulle bli mördad idag

Jag trodde jag skulle bli mördad idag. Såg löpsedlarna framför mig.
När jag och Sebbe promenerade tillbaka till Hundvakten klev det plötsligt fram en man som såg helt normal ut. “Får jag fråga vad du har för åsikt om kriminaliteten bland invandrare?”, frågade han. Jag pep något om att kriminaliteten inte har något med invandrarna i sig att göra, märkbart skakad av den absurda situationen. “Jag tycker att alla araber och negrer ska utplånas”, fortsatte han. “De är ogräs och ogräs utplånar man”. Sebbe och jag valde att svänga in på en annan gata. “Nu vet du vad jag tycker” sa han innan han gick vidare.
Anledningen till att jag trodde han plötsligt skulle sticka en kniv i mig var så klart för att jag antar att han inkluderar alla ickeheterosexuella i skaran som han vill se utplånad.
Jag är så trött på mänskligheten.
Jag tror att Gud låter världen gå under för att han är missnöjd med sin skapelse.

En kommentar till “Jag trodde jag skulle bli mördad idag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *