Jag svarar svenska folket

Som jag skrev en gång tidigare blir jag alltid lika mörkrädd när jag läser kommentarerna till artiklar i tidningarnas nätupplagor.
För att inte spricka tar jag mig friheten att besvara några av dagens kommentarer på Expressens webbplats.
Töntfestival. Jag tycker vi skall ha festival för vänsterhänta cyklister också.
B11
Kära B11
Denna “töntfestival” är inte till för dig, så du kan gott starta din festival för vänsterhänta cyklister. Lycka till och ha så kul. Jag – som inte tillhör målgruppen för din festival – kommer inte yttra mig om den utan låta er cykla i fred.

Man får väl älska vem man vill,oberoende om det är en kvinna eller man.
Men varför denna festival?Vad vill dom visa (bevisa) med
den?Jag är en kvinna som älskar en man,borde jag också tåga i en festival för att visa min läggning?
Normalt är väl normalt ,fattar inte varför just homosexuella
måste bekräfta sig själva med dessa festivaler.
nattviolen
Kära nattviolen
Har du tänkt på att du har din privata lilla festival varje gång du berättar för någon att du är en “kvinna som älskar en man”?

När får vi heterosexuella våran festival där vi kan få en plattform att uttrycka våran sexualitet? Nej jag glömde, alla andra läggningar måste ju vara så specella och sticka ut…………..
Alex85
Kära Alex85
Varje gång du promenerar ner till Konsum har du din lilla heteroparad – har du tänkt på det? De flesta stora festivaler brukar ju heller inte hålla särskilt länge då de tenderar att sluta med bråk och stök. Se och lär.

Det har blivit som ett tvång att man skall tycka om Pridefestivalen annars anses man vara inskränkt och fördomsfull. Men varför skall man vara tvungen att tycka om något som man inte är ett dugg intresserad av?
Roland X
Kära Roland X
Pridefestivalen är inte till för dig. Du måste inte tycka om den. Du måste inte ha någon som helst åsikt om den. Gör något annat. Njut av solen.

Hej kan börja med att säga Jag är ingen homofob.Men tycker detta med Pride och allt annat är TRAMS! All respekt till homosexuellas, bisexuellas och transpersoners rättigheter men Va fan skall man behöva springa på stan för GÖRA sån reklam för sig själv…Jag tycker vad man gör i sängen och vilken läggning man har en PRIVATSAK orka dela med sig till hela världen vad man är och vad man gillar, Sen så förstår jag inte vissa människor inom GAY världen att allt skall behöva vara GAY MÄRKT på nåt sätt typ gay resor, gay vänligt hotel, gay klubbar, gay hit och dit vad är för fel på er människor inte konstigt att människor har fördomar!
Traveller101
Kära Traveller101
Har du tänkt på att allt som inte är gaymärkt är heteromärkt? Det är lite det som är grejen med det hela. När världen är så pass vacker att allt inte antas vara hetero kan vi skippa dessa labels. Har du dessutom tänkt på att det finns hotell för pensionärer, resor för frimärkssamlare, klubbar för kortväxta osv.? Har du någonsin blivit nekad inträde till en restaurang på grund av att du håller din partner i handen? Nej, jag trodde väl inte det.

Så nu börjar spektaklet igen, stan invaderas av alla bögar, transor och lebbar, heterosexuella skuffas undan.
Man undrar i sitt stilla sinne varför behöver de en festival, varför skulle inte en festival för alla oavsett de nu är bögar eller hetero kunna genomföras liknande vattenfestivalen.
Här ställer politiker upp i parti och minut, stan sponsrar glatt med våra skattepengar men vattenfestivalen ja den lades ner just för att stan inte ville sponsra den.
Vattenfestivalen var för alla och de dög inte men när bögarna ställer till det då vankas det pengar.
Är inte detta diskriminering av heterosexuella?
Varför skall vi ha en festival för bögar och inte hetero eller alla de som älskar djur eller pedofiler eller…………
Lägg ner skiten
En svensk tiger
Kära En svensk tiger
Vart undanskuffas alla heterosexuella?
Undanskuffas alla ickeheterosexuella under resterande veckor av året?
“Varför ska vi ha en festival för bögar…” undrar du – festivalen är inte till för dig, på samma sätt som visfestivalen inte är till för mig. Varför är det så svårt att förstå? Jag låter dem sjunga sina visor i fred. Själv sysselsätter jag mig med annat.

skönt att man inte bor i sthlm under den här tiden. Sthlm, Sverige, gör bort sig igen..
nolte
Kära nolte
Det är jätteskönt att bo i Stockholm året runt. Du borde testa.

bögar är ett gnälligt folk..basra gnäller och gnäller,…blir aldrig nöjda….INGEN BRYR SIG VAD DEN ANDRE GÖR HEMMA!!…bara jag slipper se skitet så är jag nöjd..o tro mig jag kommer ringa polisen om eran festival varar över kl 22.00…vissa jobbar…
prickskytt-psg
Kära prickskytt-psg
Om ingen bryr sig om vad vi “gör hemma” – varför är det alltid det första heterosexuella frågar oss som är homo?
Och ja, jag brukar också ringa polisen när folk är ute och dräller efter kl 22:00. Sju dagar i veckan alltså.

Vem bryr sig om oss heterosexuella, svenska, ostraffade, arbetsamma män i ‘kärnfamiljer’, som betalar skatt och för en anonym tillvaro utan att misshandla kvinnor, synas i media eller på något annat sätt sticka ut?
Å andra sidan verkar vi vara en utdöende art…
J Lindgren

Kära J Lindgren
Varför ska inte en homosexuell, svensk, ostraffad, arbetande man i “något annorlunda kärnfamilj”, som betalar skatt, utan att misshandla vare sig kvinnor, män eller djur synas i media eller på något annat sätt sticka ut?
Oroa dig inte. Heterosläktet kommer aldrig dö ut.

Snälla Expressen det ni skriver om Pride festivalen, läggdet på en sida som man får klicka in på. Jag vill inte läsa om detta på löpet.
Ryback
Kära Ryback
Exakt så säger jag varje gång jag ser något sportigt på löpet.

2 reaktioner till “Jag svarar svenska folket”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *