Jag svarar inte i telefon och jag öppnar inte dörren

Jag har i ett par veckors tid blivit uppringd från 0587484026. Det började med att jag på min jobbmobil (som för övrigt har signaturmelodin till tv-serien Dynastin som ringsignal) hade ett par missade samtal från detta nummer och när jag skulle kolla upp vad det var frågan om noterade jag att ett gäng människor skrivit om just detta nummernätet.
Jag har således inte svarat när detta företag ringt och ringt och ringt. Eller deras datorer snarare.
Efter några dagars tystnad har de idag ringt fem gånger (och klockan är bara 11). Jag svarar fortfarande inte. Jag trycker bort dem, och jag tänker fortsätta med det.
Företaget ifråga är:
0587484026 ECC AB
Hemsida: www.eccab.com
VD: Staffan Jivemo
Orgnr: 556586-0755
Tel: 0587-484000
info@eccab.com
Det är då själva fan att man aldrig, aldrig får bli lämnad ifred. Inte ens när man har en ledig måndag och sitter hemma och ugglar.
För övrigt svarar jag i telefon när jag själv har lust. Min hemtelefon svarar jag aldrig i numera, eftersom jag inte har nån nummerpresentatör för tillfället. Det ringer inte så ofta på den tack och lov – ett samtal varannan månad ungefär. Haha. Underbart. Överraskande telefonsamtal betyder bad news lika mycket som överraskande plingerier på dörrklockan, och bad news har jag mer än nog av i livet mitt. Mitt hem är mitt hem och jag försöker hålla alla dåliga energier och ondskefulla krafter utanför.
MAILA ISTÄLLET!
Läs även andra bloggares åsikter om , ,

6 reaktioner till “Jag svarar inte i telefon och jag öppnar inte dörren”

  1. Åh vad jag hatar sånt där. Efter en hektisk jobbdag är det sista man vill att tvingas prata gratis med nån idiot som försöker kränga något sk*t man inte har bett om. Nu har jag iofs hemligt nr så det händer inte lika ofta längre…

  2. De har ringt mig två dagar i följd nu. Mitt under dagen.
    Har dock inte svarat och efter allt jag har hittat om numret på google så låter jag nog bli.

    1. Bra! Svara ej.
      Jag googlade också… Och har sett att många, många hittat hit då de googlat. Upp till kamp. 🙂

Kommentarer är stängda.