Ibland säger jag saker…

Fatta så irriterande det är när man tvättar en (lång)fredagskväll och inser att tvättmedlet är slut.
Kilade således ner till libanesen.
Libanesen: Det var länge sen! Har du varit bortrest?
(Förra gången hon frågade så kom jag ut som både bög och Israellover.)
Jag: Nej… (Här var det meningen att jag skulle säga att jag ju har slutat snusa och därmed inte haft nån anledning att spontanhandla, men isället sa jag:) Jag har bara jobbat så mycket det senaste halvåret.
Eh?
Jag blir lite trött på att saker flyger ur min mun. Ja, det är därför jag föredrar att skriva (så jag hinner både tänka efter och omformulera mig) och det är därför jag kan vara mustyst i människokonstellationer.
För övrigt så gick jag just ut i badrummet för att kolla varför maskinen inte lät. Det visade sig att jag glömt stänga luckan – jag skyller självklart även detta på den vidriga sommartiden.
Uppdatering: Tvättmaskinsdramat fortsatte då den vägrade snurra (fastän luckan var stängd…) och jag drabbades av lätt panik, men jag tror och hoppas att det bara var ett tillfälligt fel.

3 reaktioner till “Ibland säger jag saker…”

    1. Jo… Det är sant. Men det känns ändå lite bättre att man får tillfälle att tänka en extra gång. Om inte annat så när man läser igenom vad man skrivit.

Kommentarer är stängda.