Hurtigt värre och tack så mycket

Hur många hurtiga poäng får jag för följande: när min vän tog vägen förbi McDonalds på hemvägen från favoritkrogen så åkte jag hem och svängde ihop en linssoppa som jag sedan glupskt kastade i mig på nattgrenen innan jag lade mig mellan mina eleganta, nymanglade* lakan?
Ganska många va?
För övrigt vill jag bara, så där apropå ingenting, tacka Moder Jord för att jag trivs på min arbetsplats och med mina oerhört fina kollegor. Tackar ödmjukt. Jag har gjort det förr men jag gör det igen. Tusen tack.
Det blev så tydligt igen igår, på supermötet vi hade på kvällen.
Vi kan inte alltid bara gnälla, önska och kräva – ibland måste vi även tacka, bocka och niga!
*Okej, det var ett skämt. Jag stryker inte ens, annat än någon skjorta då och då.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *