Hundar ska ha det gott

Jag läser om alla djur som far illa och jag väser: ”jag orkar inte mer!” Jag ser på gårdagens bilder på Sebbe (skönheten fotograferas varje dag) och ögonen tåras en smula.
Ja, igår var det alternativ julafton i hemmet (vi är ju berömda för att göra lite som vi vill) och Sebbe fick inte bara en massa nya leksaker och karameller – han fick en ny finblus också. Eller jacka. Eller mantel som det egentligen heter. Ja, jag har varit lite orolig då han inte gillat att ha saker på sig, men nu när våren snart är här och regnet kommer ösa över oss alla så krävs någon typ av regnskydd. Sebbe hatar, som bekant, regn och rusk. ”Du måste ändå ut och slå en stråle”, brukar jag säga. Oftast förgäves. Under stora protester tar vi oss ut och där, under ett stort träd, slår han en stråle och sedan vill han tillbaks in i stugvärmen.

Ny spännande karamell som även fungerar som tandborste.

Finblusen måste sys in en smula. Tack och lov är Hundvakten en flitig och duktig sömmerska (bland mycket annat).

Roligt rep med korvar på. Dragkamp.

Utmattad efter lek.

2 reaktioner till “Hundar ska ha det gott”

Kommentarer är stängda.