10 reaktioner till “Homofober har det svårt”

  1. Jisses, han har verkligen lyckats snurra till det hela. Vet inte varför, men den där gubben får mig osökt att tänka på FKs reklam slogan ”Vi frågar inte hur sjuk du är…” 😉 Snygg twist på slutet där dessutom. Ungefär ”akta er ni, i framtiden kan det vara vi som bestämmer igen.”
    Knappast va. Jag har svårt att tro att det någonsin mer i ett sekulariserat samhälle kan blir majoritet på inskränkta människor som blir tvärnojjiga om andra människor älskar råkar vara av samma istället för olika kön.

  2. Intresserad av att läsa något roligt och följa alla förslag och tankar jag har att ge ? kika gärna in och hoppas något fastnar hos dig.. fastnar för att läsa vidare min blogg och ge mig tips och råd och följa mina tips och råd och beskymmer. ^^

Kommentarer är stängda.