Hitchcock

Gu’ så tröttsamt det är med sådana här pretto-Liisor (ja, Liisa stavas alltid med två i eftersom det är på finska). Tråkiga übercoola mediamänniskor som tycker att Västermalmsgallerian är det bästa som hänt Stockholm på år och dar. Prestationsångestfyllda virrpannor som sågar allt som säljer i mer än hundra exemplar. Miffos som röstar fram årets bästa album i Nöjesguiden och det alltid, alltid handlar om artister man aldrig hört talas om tidigare och inte kommer att göra det en endaste liten gång i framtiden heller. Varför ska en sådan person recensera ett pop-album? Det vore ungefär lika bakvänt som att jag skulle ge mig på hårdrocksplattor. De skulle ju genomgående få ett minus i betyg (förutom Alice Cooper då då). Rätt man/kvinna på rätt plats, tack.
Jag har huvudvärk och vill hemskt gärna dricka espresso men får inte apparaten att fungera. Hur gör man? Jag är rädd att den ska explodera. Får bli vanligt kaffe om den inte sätter fart nu.
Var just ute på en långpromme med Sebbe. Detta område är verkligen som gjort för hundar; ljuvliga promenadstråk.
Så, nollan höll inte. En liten skvätt landade vid köksdörren men nu har vi varit ute och sprungit och Sebbe leker med sin knulldocka Morris. Snart somnar han och då ska jag pyssla med nya TM-delen.
Nu ska jag strax avrunda kvällen med Alfred Hitchcocks Fåglarna. Spooky!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.