Hemmamannen i mig

Igår kväll skämde jag bort herr Storbritannien ordentligt. Jag bjöd på min fantastiskt goda vegolasagne och till efterrätt rabarberpaj och chokladmuffins mer eller mindre direkt ur ugnen. Det dracks rödvin och bacardi och alla var glada.
Framåt natten tog vi oss ut på klubb men som vanligt kom jag på att “oj, jag är ju mer en barhoppa”. Och inte minst hemmakis. Jag är nog redo att gifta mig och stanna hemma på lördagskvällarna. Och baka och laga mat och se på trevlig lördagsunderhållning på TV. Alltså måste jag först och främst börja dejta.
Ja. Så får det bli.
Kimmans vegolasagne
1 pkt quornfärs
2 burkar krossade tomater
1 gul lök
Lagom mycket vitlök
1 gul paprika
Stek och gör en tjock sås av ovanstående
Överdrivet mycket (smal) fetaost
Riven ost
Lasagneplattor
Mycket kryddor och lite salt
Varva sås, plattor och fetaost. Avsluta med riven ost. In i ugnen, 225 grader, i 45 minuter.
Muffinsreceptet finner du i arkivet. Har dock, i dessa smala tider, minskat mängden socker till hälften.