Hemmajobb, tandläkare och festliga förberedelser

Idag jobbar jag halvdag och hemifrån (se dekadent bild). I eftermiddag ska jag återigen till tandläkaren och därefter väntar tvätt och i kväll flyttar min danska hundvakt in. Imorgon reser jag till Norge och jag är både spänd och småfebrig. Nu vet ni, nyfikna små djävlar, hur det ligger till.

4 reaktioner till “Hemmajobb, tandläkare och festliga förberedelser”

  1. Säg till tandläkarn att de är snälla mot dig nu… Annars får de med mig att göra.
    Ta sen en tablett och sluta tänk på febern. inget blir bättre av det 😉

    1. Den portugisiska tandläkarinnan brukar vara mycket rar och fin, så det ska nog gå bra.
      Försökte kommentera hos dig: PRISA GUD! DU ÄR VÄLBEHÅLLEN! Men det gick ej pga ”internt fel”. Välkommen hem.

Kommentarer är stängda.