Helgen var filmfylld

i love you man
Det blev mycket film i helgen! Förutom den vidriga Min stora feta grekiska semester såg jag följande mer eller mindre sevärda filmer.
Först ut: I Love You, Man. Paul Rudd har jag alltid haft ett gott öga till, så han var väl den egentliga anledningen till att jag ville se denna film. Det var innan jag visste att superhunken Andy Samberg fanns med som ögonkaramell. Honom är jag väldigt förtjust i (grrr). Jag gillade denna film men jag har ingen lust att se den igen. Hade ingen aning om vad den handlade om och just därför fann jag den en smula spännande – perfekt för en regnig lördagskväll i början av oktober! Kortfattat handlar den om en karl som ska gifta sig med en kvinna som inte suger av honom tillräckligt ofta. Han inser att han inte har några vänner och det är ju KONSTIGT och UDDA så därför går han på man dates. Egentligen rätt tramsig, men som sagt – spännande då jag inte hade nån aning om vad som komma skulle. Jag belönar den med KKKKK
september issue
Jag såg även The September Issue. Intressant och lagom ansträngande. Jag älskar allt som har med tidningar och magasin och publishing att göra (därför älskade jag tv-serien Dirt, och av bland annat samma anledning superälskar jag Ugly Betty). Inte så konstigt – jag gav trots allt ut det fantastiska företagsmagasinet TM på 90-talet! Jag belönar även denna med KKKKK
coco chanel
Avslutningsvis såg jag Coco Chanel (från förra året, med bl.a. Shirley MacLaine). Mycket spännande. Inte heller här visste jag vad som komma skulle då jag inte kunde min Coco. Jag blev naturligtvis oerhört förtjust i Sagamore Stévenin. Tokhet med mustasch! Jag belönar den med hela KKKKK

4 reaktioner till “Helgen var filmfylld”

  1. Du ska se:
    ’PS: I love you’ med Gerard Butler (suuucka, vilken man!) och Hilary Swank.
    ’The Notebook’ med Ryan Gosling och Rachel McAdams.
    ’Message in a bottle’ med Kevin Costner och Robin Wright Penn.
    🙂

Kommentarer är stängda.