Helgen var en fet flopp

Och jag talar inte bara om ESC.
Här är den censurerade versionen:
Fredag: Hade sett fram emot att gå ut en sväng men jag somnade i soffan. Det var det.
Lördag: Väldigt ur fas och en aning irriterad. Men lite vågad. Fick för mig att vissa initiativ var jättebra. KIM! Jag SMS:ade alla mina utländska vänner och bekanta och X och önskade god eurovisionlycka. Herr Israel meddelade föga förvånande att han skulle rösta på Island och Sverige.
Åkte på väldans trevlig ESC-fest i min fina t-shirt. Stämningen var på topp men dalade under omröstningen.. Och drinkarna blev starkare. Och starkare. Och rena. Därefter skulle vi klubba – vilket jag sett fram emot länge. Kön var dock på tok för lång så efter lite dividerande köpte jag mig en vegoburgare och tog en taxi hem.
Ångestattack.
Jag glömde mobilen i taxin och… Åh! Orkar inte berätta. Men efter väldigt många om och men fick jag tillbaka den på morgonkvisten.
Söndag: Naturligtvis mycket trött och sliten och hade gärna slappat i hemmet hela dagen men vännen R hade födelsedagsmiddag på krogen så jag hade inget val. Upp på hästen igen. Det var trevligt dock. Många fina människor och god mat. Hem i god tid. Somnade i soffan.
Nu är en ny vecka här och som vanligt är jag inte riktigt redo. Har pratat ESC med irländaren. Han röstade på Norge.
Låt detta bli en bra vecka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *