Goda råd, tack

Jag har ett dilemma.
Jag har som sagt bokat min biljett till Israel men jag har ännu inte bokat hotell. Kollar över hela nätet och hittar en massa men det är ju lite svårt att veta vad som är vad i en stad man aldrig tidigare besökt (Tel Aviv). Jag frågade min nätvän ES om han kände till något “ok hotell som ligger centralt”. Han svarade att jag kan bo hos honom, och det var ju väldigt rart av honom.
Nu vet jag inte hur jag ska göra.
Jag har aldrig träffat ES, men en god vän till mig har vid några tillfällen träffat hans vän IB, som jag haft kontakt med i ett och ett halv år (och som jag ser som en god kamrat).
Det var ju väldigt trevligt gjort av ES att erbjuda mig husrum, men tänk om det blir “konstigt”.
Nu är den stora frågan: ska jag bo hos ES och riskera “konstigheter” eller ska jag boka hotell? Här måste jag inflika att det inte är jättebilligt att bo en vecka på hotell i Mellanösterns homomekka.
Med konstigheter menar jag:
*han kanske vill ha mig
*jag kanske inte kan komma och gå som jag vill
MEN samtidigt verkar han vara en person som man kan prata med. Så kanske, om jag tar upp dessa punkter, går det strålande?
Jag vet ju trots allt att han är reko, genom min andre vän.
Nu har ni helgen på er att ge mig goda råd.
Tack på förhand, raringar.
(Med bilden vill jag illustrera att alla mina isravänner är väldigt för fred och leva sida vid sida-orienterade.
De anser att landet ska hålla sig inom gränserna som drogs efter andra världskriget men tycker samtidigt om muren/stängslet då den minskat självmordsattackerna (dvs. syftet med hela grejen) med runt 98 %.)
Innan detta inlägg blev färdigskrivet ringde ES mig. Han sa: “Om jag erbjuder dig att bo hos mig vill jag ju åtminstone höra din röst”. Han lät mycket fin och trevlig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *