Fredag 13:14

Happy fredag.

Kom till jobbet för en knapp timme sedan. Jag var enormt trött i morse. Verkligen enormt. Tror det har med mina antidepressiva att göra. Håller på att trappa ned och det innebär att när jag tar en halv tablett varannan kväll blir jag fruktansvärt trött (från början tog jag en och en halv varje kväll men som sagt; minskar dosen succesivt). Jag trodde aldrig att jag skulle komma att äta antidepressiva men för ett drygt år sedan blev det så och jag har blandade känslor när det kommer till dessa tabletter. Först måste man hitta en sort som fungerar. Det är mycket individuellt. Sedan kommer biverkningarna; svettningar, viktökning, noll sexintresse, trötthet.
I början, just när tabletterna började fungera på mig, var det underbart. Den största skillnaden var att jag slutade vara så himla ängslig. Och jag slutade bry mig. Det var en befrielse att bara vara och inte låta sig påverkas av omvärlden. Sedan började effekten avta medan biverkningarna växte och jag bytte sort. Då kom den hemska kallduschen. Som vore jag en knarkare hade jag plötsligt enorm ångest, vidriga svettnignar och skakningar. Jag såg blixtar överallt och kunde inte gå rakt. Den nya sorten jag började äta hade ingen större verkan men biverkningarna försvann till slut. Sexdriften kom tillbaka dag ett, precis som den tidigare försvunnit dag ett (det känns hemskt konstigt att inte ha någon som helst lust när man är 30). I alla fall. I och med de där hemska abstinenssymptomen bestämde jag mig för att asap avveckla hela grejen. Jag är enligt mina beräkningar pillerfri i slutet av nästa vecka.
Apropå Madonna Fan Club i förra inlägget (lite pubertalt skämmigt, men jag ville verkligen har t-shirten!) så kan jag meddela att jag passande nog idag fick magsinet Icon – the yearly publication of the official Madonna fan club. Det är ett ljuvligt, glossigt magasin på 72 sidor – fullmatat med härliga bilder och reportage. Plötsligt känns medlemsskapet inte så skämmigt längre…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *