För de hängda bögarnas skull

Aha, ni undrar varför jag ska gå i prideparaden om några timmar. Ni tror att ”jobbet är gjort” och ”i Sverige är det okej att vara gay”, men låt mig svara nej och nej.
Läs bara kommentarerna till inlägget jag publicerade för några dagar sedan, så ser ni.
Men i alla fall. Jag går i paraden för de hängda arabiska bögarnas skull. För att jag kan. De kan ej. Som ni ser på bilden.
Låt oss inte ta någonting förgivet. Snart är det min ståtliga (nåja) kropp som hänger där och dinglar.
Så ja, med mitt judiska böghjärta ska jag gå där för de hängda arabiska bögarnas skull. För att jag älskar dem. För att jag kan. De kan som sagt ej.
De kunde tyvärr inte komma.
Jag kan. Idag men kanske inte imorgon.
Puss puss.


Länkar: SvD DN DN SvD SvD SvD

13 reaktioner till “För de hängda bögarnas skull”

  1. Du är en förebild för alla, Kim!!! Jag kan inte vara där idag, men jag är där i tanken!! Keep up the good work!! Kram!!

  2. @Kenneth
    Dömdes på vilka grunder? Var det ryktesspridning eller fanns det konkreta bevis? Med tanke på hur många människor som avrättas runtom i världen på grund av sin sexuella läggning, så är det ganska troligt att dessa män avrättades av den anledningen också. Sluta bagatellisera förtrycket mot homosexuella, ”Kenneth”!!!

  3. Hejsan! Jag vill bara till coh börja med påpeka att fotona du har lagt upp i samband med ditt utlägg är inte korrekta. Själva stödjer jag gaypeople men jag tycker inte att det är rätt att bara ta ett par fotona på kurdiska gerillaaktivister och kalla dem för gay och få folk att tro att det är därför dessa är hängda. Dessa killar var kurder och därför de hängdes. Däremot är det sant att homosexualietet är förbjudet och anses vara något som man hamnar i helvetet för. Jag är helt emot den iranska regimen och dess förtryck av alla olika slag men ber dig vänligt att inte lägga upp bilder som inte passar med artikeln du skriver. Förstår dock din poäng och vad du vill framför och håller med dig i det. Vänligen /Tara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *