Engångsligg och ruggugglor

Men åh, vad jag skriver om ointressanta och tråkiga saker numera.
Ska genast ändra på det.
Nu ska vi snacka engångsligg!
Jag är inget fan, men nog tusan har det hänt nån gång. Men! Jag tänkte häromdagen på att nuförtiden så kilar man ju inte med någon hem bara så där. Nån man träffar under ett eventuellt krogbesök, menar jag. Eller hur? När hände det dig senast? Berätta.
I alla fall. Min kollega och vän – han som älskar shemales och förmodligen lever ett dubbelliv* – påminner mig då och då om den där gången (runt 2002 kanske) då jag hakade på nån hunk hem. Han bodde i nåt slags vindsvåning mycket högt upp i ett hus vid Zinkensdamm, och i hans bostad saknades mobiltäckning. Hahaha. Jag skulle jobba tidigt dagen därpå och Shemaleälskaren ringde förtvivlat då jag inte dök upp.
Så småningom vaknade jag och insåg att jag försovit mig (fatta chocken, med tanke på att jag är en vän av ordning och reda och supertidiga ankomster). Jag ilade till kontoret och hojtade: ”förlåt, förlåt, jag fick till det och i mannens bostad fanns ingen täckning!”
Hahaha.
Nästa gång ska jag berätta om H. H som var det bästa ligget ever. H som var ful som stryk. En riktig rugguggla. Så ful att jag inte kunde träffa honom igen, trots den fina ”samvaron”.
*Hallå, grabben är asläcker och maxismart, men han får aldrig till det. Säger han. Något stämmer inte.

10 reaktioner till “Engångsligg och ruggugglor”

  1. Jag har gjort det en gång endast. Hem till mig. Dumt. Bättre att följa med dem hem så man kan dra därifrån.
    Om kollegan är den jag tror, så tror jag han ljuger för oss. Jag tror att han antingen är garderobis så det skriker om det eller att han ligger hejvilt! Mest det senaste faktiskt. Han är säkert en sån som aldrig kissochtellar 😉
    Ja. Så måste det vara …
    Mera ligg åt folket. Hoppas på att se dig sen en morgon snart igen. Puss!

  2. Det är påtok för länge sedan för oss gamla stofiler… Mer engångsligg till folket och du har verkligen gjort dig förtjänt av det. Gos, sex och glöm

Kommentarer är stängda.